35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Egy kis érdekesség az illatokról

Az illatok ősidők óta kulcsszerepet játszanak érzelmeink és jó közérzetünk fokozásában. Számos kutató, tudós és pszichológus által is bizonyított tény, hogy a lelkiállapotot, a hangulatot ezernyi tényező befolyásolja. Ezek közé tartoznak az illatok – olyan érzéseket is felidézhetnek, melyekhez bizonyos esetekben a pontos emlékkép már nem rendelődik hozzá. Az illatok által rögzült érzések egész életünket végigkísérik, meghatározzák mindennapjainkat, hangulatunkat és közérzetünket. Nem csoda hát, hogy különösen vonzódunk a kellemes illatokhoz!

Illatokhoz kötődhetnek az emlékek, élmények, melyek később az illat segítségével akár elő is hívhatók. Ennek az az oka, hogy az illatokat és érzéseket azonos agyfélteke azonosítja.

Jótékony hatásai mellett Anti Age serumunk azért is örvend akkora népszerűségnek, és okoz már-már függést, mert kivételesen finom az illata. Rengeteget próbálgattuk, kísérleteztünk, míg megszületett ez a semmihez sem fogható aroma.. Mandula, meggy, vadrózsa, hogy csak néhányat említsünk. 

*Forrás: http://bit.ly/3910LB5