35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés
növény-fentről

Bőrtípusok ápolása

Az, hogy bőröd mennyire jól látja el a normál élettani funkcióit, sok külső és belső tényezőtől függ. Nagyon fontos, hogy a mindennapi arcápoláshoz a bőrtípusodnak megfelelő, gyengéd kozmetikumokat válassz. Valamennyi Cremia kozmetikum tervezésénél az a legfőbb szempont, hogy segítse a bőröd természetes vízmegtartó feladatainak az ellátását. Segítségünkre vannak ebben a növényi eredetű alapanyagok, és az innovatív technológia, amivel a legoptimálisabban használhatjuk ki a növényekben rejlő lehetőségeket.

Normál bőr

 • Normál bőröd van? Ez a bőrtípus minimális támogatást igényel. Mindennapos tisztítással és hidratálással hosszú ideig szép marad és egészséges. Figyelj arra, hogy idővel ápold a finom és a mimikai ráncokat ráncfeltöltő hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel.
 • Használd mindennap a Cremia termékeket: reggel-este tisztítsd le arcbőrödet Milky Way arctejjel, frissitsd fel Ginkgo Tonic pH 5.5 tonikkal, majd hidratáld Happy Face nappali hidratálóval és Shine serummal, ami egy kis fényt kölcsönöz aarcodnak és minden smink alá kiváló alap. Ezekkel a termékekkel minden nap teszel azért, hogy a bőröd a védelmi és egyéb funkcióit elláthassa.

Pattanásos bőr

 • Pattanásos bőröd van? Amikor pattanásos, más néven aknés bőrről beszélünk,  olajosan fénylő, tág pórusú, időnként gyulladásban lévő bőrről van szó. Ilyenkor a cél a bőrlégzés javitása, az elhalt hámsejtek eltávolitása, a faggyú túltermelés szabályozása és a bőr megnyugtatása.  A pattanásos bőr okai lehetnek: hormonzavar, táplálkozás, élelmiszer érzékenység, öröklött hajlam. Támogatni tudjuk kívülről is megfelelő hatóanyag bejuttatásával. Pattanásos bőr ápolásánál elengedhetetlen a napi 2-szeri lemosás és a mindennapos hidratálás krémekkel, szérumokkal. A Cremia arckrémekben, lévő olajok nem tömítik el a pórusokat, azaz nem komedogének. A Cremia portfólióban többféle hidratáló, olajmentes kozmetikum megtalálható.
 • Használd a mindennapi rutin részeként ezeket a Cremia termékeket: reggel-este tisztítsd le arcbőrödet Milky Way arctejjel vagy Gentle Foam arctisztitó habbal, melyek önmagukban is tisztitanak és hidratálnak. Tonizáld bőrödet Ginkgo Tonic pH 5.5 tonikkal, majd hidratáld a Matt serum-mal, ami a hyaluron savnak köszönhetően gyorsan hidratál, a benne lévő rizskeményítő pedig meggátolja az olajos csillogást. Hetente 2x használd a firss citrusos illatú Himalayan Scrub arcradirt az elhalt hámsejtek hatékony eltávolitására. Nappalra a szintén mattositó Azulene Creamet ajánljuk, mely  gyulladáscsökkentő növényi hatóanyagokkal segít, hogy ápoltnak és magabiztosnak érezd magad. Arcápolásodat kiegészítheted a bőrnyugtató növényi alapanyagokkal dúsított Calm serum-mal. Éjszakára a Milky Way-Ginkgo Tonik pH5.5  használatát követően ápold bőrödet a Probio Night arckrémmel, mely a shea vajnak és a probiotikus hatású alapanyagnak köszönhetően kiválóan regenerálja a bőrt és segit a bőrfelszini lipid réteg visszaállitásában.

Száraz bőr

Rozaceás bőr

 • Rozáceás bőröd van? A rozáceás bőr érzékeny, lobbanékony, könnyen kipirosodik, óvatosan kell vele bánni. Kezelésénél a legfnagyobb hangsúlyt a kapilláris erek erősitésére, a bőr nyugtatására és a megfelelő hidratálásra kell fektetni.  Erre a bőrtípusra olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyek fő alkotóeleme a Couperine. A Couperine a rukkolának és a fügekaktusz virágának kivonata, olasz kutatók által szabadalmaztatott kivonási eljárással készül. A Couperine a gyártó vizsgálatai szerint a kuperózist, a szúrós érzetet és a kipirosodást már az első héttől érezhetően csökkenti. Vásárlói visszajelzések a Rosa Cream és a Rosa serum használata után szintén ezt igazolták.
 • Használd mindennap a ezeket a Cremia termékeket: tisztítsd le arcbőrödet Milky Way arctejjel, tonizáld Ginkgo Tonic pH 5.5 tonikkal, majd ápold arcodat a finom illatú Rosa Cream-mel kiegészítve a hyaluron tartalmú Rosa serum-mal. A mindennapi fényvédelemről a BB Hyaluron sun krémet ajánljuk, mert ez egységesiti az arcbőr szinét és minimális fedést biztosit. Ha erősebb fényvédelem szükséges nap közben, akkor használd az SPF40 Rosa Lycopene serum fizikai fényvédőt tartalmazó hialuron szérumot. Éjszakára ne felejtsd el letisztitani bőrödet a Milky WayGinkgo tonic párossal, majd hidratáld a Rosa Cream-mel.

Zsíros bőr

 • Zsíros, vízhiányos bőröd van? A szárító módszerek helyett/mellett figyelj bőröd normál hidratáltságának biztosítására. Ennél a bőrtípusnál szintén a bőrlégzés javitása és a felszini és mélyrétegi vizhiány csökkentése a cél. Ezt a bőrtipust kombinált, szeborrheás bőrnek is nevezik. Ajánlott az alacsony zsírtartalmú vagy az olajmentes kozmetikumok használata. Azonban szükséges a zsírsavak pótlása, illetve vannak olyan hatóanyagok, melyek zsírban oldódnak, így elkerülhetetlen a vajak használata.
 • Használd minden nap ezeket a Cremia termékeket: reggel-este tisztítsd le arcbőrödet Gentle Foam arctisztitó habbal, tonizáld Ginkgo tonic pH 5.5 tonikkal, hogy a későbbiekben felvitt krémből a hatóanyagok könnyebben szivódjanak fel. Hidratáld Happy Face hidratáló arckrémmel kiegészítve a hyaluron tartalmú szérumainkkal: bőrnyugtató Calm serum, arcod csillogását visszafogó Matt serum, natur Hyaluron serum. Peelinghez javasoljuk kíméletes arcradírunkat, a White Pearls terméket finoman bemasszírozva arcbőrödbe.

Érzékeny bőr

 • Érzékeny bőröd van? Ennél a bőrtipusnál a legfontosabb teendő a bőrfelszini lipid réteg helyreállitása és megtartésa, hogy a bőr képes legyen ellátni a védelmi funkcióját. Emellett fontos a gyengéd ápolás és a hidratálás.
 • Figyelj arra, hogy kozmetikumod ne tartalmazzon olyan összetevőt, amire tudod, hogy érzékeny vagy, ha van ilyen. Ez egyénenként változó és könnyelműség lenne kijelenteni, hogy egy termék senkit nem allergizál. Hiszen az illóolajok is allergizálhatnak. A Cremia kozmetikumok címkéjét átolvasva mindenki tájékozódhat arról, hogy van-e benne olyan összetevő, amely számára allergén lehet. 100% garanciát vállalunk arra, hogy minden allergén összetevőt feltüntetünk termékeink címkéjén.
 • Használd naponta ezeket a Cremia termékeket: reggel-este tisztítsd le arcbőrödet Milky Way arctejjel,  tonizáld a Ginkgo Tonic pH 5.5 tonikkal, majd hidratáld a Calm serummal, mely a hialuronsav tartalma miatt hatásos hidratáló és a 6 féle gyógynövény kivonatának köszönhetően bőrnyugtató hatású. A BB Hyaluron nude krémet ajánljuk nappalra, éjszakára pedig a Probio Night shea vajas krémet. Ez remekül nyugtatja a bőrt a shea vajnak köszönhetően és segit helyreállitani a bőr védelmi funkcióját, amig alszol. A probiotikus hatóanyag pedig még a kollagéntermelés fokozásában is segit.

További bőrtípusok ápolása