35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés
növény-fentről

A Camellia Sinensis leaf water a zöld tea leveleinek víz alapú kivonata, amely rendkívül népszerű összetevő a bőrápolási és kozmetikai termékekben, többek között az antioxidáns tulajdonságai miatt. Ez a kivonat magas polifenol-tartalmánál fogva erős antioxidáns, ami segít semlegesíteni a szabad gyököket, így védelmet nyújtva a környezeti stresszorokkal, például a szennyeződésekkel és az UV-sugárzással szemben. A zöld tea víz hűsítő és nyugtató hatású, amely csökkentheti a gyulladást és a bőrpírt, ezáltal előnyös az érzékeny, aknéra hajlamos vagy gyulladt bőrű emberek számára.

Ezen felül a Camellia Sinensis leaf water antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ami hozzájárulhat az akné kezeléséhez és megelőzéséhez, valamint támogathatja a bőr egészségének fenntartását. Hidratáló hatása is ismert, ami nem csak külsőleg, de belsőleg is elősegíti a bőr megfelelő vízháztartásának fenntartását, így segítve a bőr simaságának és rugalmasságának megőrzését. Az összetevőt számos kozmetikai formulában találjuk meg, többek között arckrémekben, tonikokban, maszkokban és szemkörnyékápolókban, ahol a cél a bőr megújítása, vitalizálása és védelmének növelése.

A Camellia Sinensis leaf water alkalmazása nemcsak a bőr általános megjelenésében játszhat szerepet, hanem segíthet a finom vonalak és ráncok megelőzésében is, köszönhetően annak, hogy elősegíti a kollagén termelését. Szintén kedvező hatással van a bőr feszességére és elaszticitására, aminek eredményeképpen hosszabb távon fiatalosabb megjelenést eredményezhet.