35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

növény-fentről

A Fragrance vagy illatanyagaszerek, amelyek széles körben alkalmaznak a kozmetikai és szépségápolási iparban azért, hogy kellemes illatot biztosítsanak termékeik számára. Ezek az anyagok hozzájárulnak a kozmetikumok vonzó megjelenéséhez, javítják a felhasználói élményt, és segíthetnek maszkolni az alapanyagok esetleg kellemetlen szagát. A Fragrance-ek lehetnek szintetikusak vagy természetes eredetűek, utóbbiakat növényi kivonatokból, illóolajokból nyerik.

A Fragrance használata több okból is kedvelt a kozmetikumokban. Az illatok hozzáadása révén a termékek vonzóbbá válnak a fogyasztók számára, ami pozitívan befolyásolja a vásárlási döntéseket. Emellett bizonyos illatokkal pozitív érzelmi állapotokat lehet előidézni, mint például nyugalom vagy frissesség érzése. Ezáltal a termék használata egy összetettebb, kellemes élményt nyújthat. Az illatanyagok bizonyos esetekben funkcionális szerepet is betölthetnek, például antimikrobiális vagy aromaterápiás hatásokkal rendelkezhetnek, amelyek hozzájárulnak a termékek hatékonyságához és azoknak a bőrre gyakorolt pozitív hatásaihoz.

Fontos megjegyezni, hogy noha a fragrance-ek javíthatják a termékek érzékszervi tulajdonságait és néhány esetben előnyös tulajdonságokkal is bírnak, egyes emberek érzékenyek lehetnek rájuk. Az illatanyagok közt található allergének vagy irritáló anyagok okozta reakciók, mint a bőrirritáció vagy allergiás kontakt dermatitis sikeres elkerüléséhez gyakran ajánlott a hipoallergén vagy illatanyag-mentes termékek választása érzékeny bőrű emberek számára.