35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

növény-fentről

A Hydrolyzed Tomato Skin hidrolizált paradicsombőr, amely egyszerű szóval megfogalmazva a paradicsombőr kémiai vagy enzimatikus eljárással végzett lebontását jelenti. Ez a folyamat megbontja a paradicsom bőrének fehérje, peptid és aminosav struktúráit, így könnyebben beépülve és hasznosulva a kozmetikumok összetevőiként.

Kozmetikai termékekben való alkalmazása során a Hydrolyzed Tomato Skin különféle előnyös tulajdonságokkal bír. Közismert antioxidáns tulajdonságai vannak, amelyek segítenek a bőr öregedési folyamatának lassításában, azáltal, hogy védelmet nyújtanak a szabad gyökök okozta károk ellen. Továbbá a paradicsombőr természetes likopin tartalma, ami egy erős antioxidáns, tovább fokozza ezt a hatást.

Ezenfelül hidratáló hatással is bír, segítve a bőr víztartalmának megőrzését és a bőr puhaságának, rugalmasságának fenntartását. A hidrolizált paradicsombőr ezzel elősegíti a bőr egészséges megjelenését és érintését. Megemlíthető az is, hogy segíthet a bőrirritáció csökkentésében, nyugtatja és hűsíti a gyulladt bőrfelületeket, amely a magas ásványi anyag és vitamin tartalmának köszönhető.

Az uv-sugárzással szembeni védelmet nyújtó tulajdonsága is fontosnak mondható. Bár nem helyettesíti a napvédő termékeket, de kiegészítő védelmet biztosít a káros UV-sugárzás káros hatásaival szemben. Mindezek mellett elősegítheti a bőr tónusának egyenletességét és javíthatja a bőr textúráját is.