35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés
növény-fentről

A Fenetil-alkohol és Glicerin-kaprilát (Phenethyl Alcohol and Glyceryl Caprylate) vegyület egyre gyakrabban felhasznált összetevő a kozmetikai iparban, amely elsősorban a bőrápolási és higiéniai termékekben található meg. E két vegyület kombinációja számos előnnyel rendelkezik, amelyek révén javítják a készítmények hatékonyságát és a felhasználói élményt.

A Fenetil-alkohol természetes alkohol, amely számos növényben megtalálható, beleértve a rózsákat és a jázminot. Ennek az összetevőnek antibakteriális hatása van, ami segíti a készítmények tartósítását anélkül, hogy károsítaná a bőr mikroflóráját. Emellett enyhe illata révén kellemes érzetet kelt a felhasználóban, anélkül, hogy domináns lenne.

A Glicerin-kaprilát egy észter, amely a glicerin és a kaprilsav reakciójából származik. Ez az összetevő kiválóan alkalmazható emulgeálószerként, segítve ezzel a kozmetikai termékek állagának stabilizálását. Továbbá hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, ami a bőr puhaságát és rugalmasságát elősegíti.

A Fenetil-alkohol és Glicerin-kaprilát kombinációja egy multifunkcionális adalékanyagként funkcionál, amely nem csak tartósító és emulgeálószer szerepét tölti be, hanem hozzájárul a bőr hidratálásához, valamint antimikrobiális védelmet is biztosít. Ezek az összetevők a kozmetikai termékekben való használat során jelentősen csökkenthetik a bőrirritáció esélyét, mivel enyhébbek, mint a hagyományos tartósítószerek és emulgeálószerek.

A természetes eredetük és a bőrre gyakorolt pozitív hatásuk miatt egyre népszerűbbek a tudatos felhasználók körében. Alkalmasak érzékeny bőrű felhasználók számára is és támogatják a bőr természetes védekező képességét, miközben elősegítik annak egészséges állapotban maradását.

Fontosabb élettani hatásai között szerepel: