35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

növény-fentről

Polyglyceryl-6 Oleate egy sokoldalú, természet alapú emulgeálószer, melyet gyakran használnak kozmetikai és bőrápolási termékek előállításához. Kiváló bőrápolási tulajdonságaik és a bőrön való könnyű eloszlásuk miatt váltak népszerűvé.

Ez az összetevő elsősorban növényi eredetű olajokból, mint például az olívaolajból származik, így természetes és környezetbarát alternatívát kínál a szintetikus emulgeálószerekkel szemben. A Polyglyceryl-6 Oleate kiválóan alkalmas a víz és az olaj típusú összetevők stabil keverékének előállítására, amit emulzióknak nevezünk. Ezek az emulziók lehetővé teszik az olajban és vízben oldódó tápanyagok együttes használatát a termékformulákban, ezzel javítva a bőrápolási termékek hatékonyságát.

Ezen felül a Polyglyceryl-6 Oleate nem csak emulgeálóként működik, hanem hidratáló és bőrpuhító tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezért az érzékeny bőrű emberek számára is ideális választás lehet, mivel segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, miközben csökkenti a bőr irritációját és javítja annak rugalmasságát.

Ez az összetevő különösen hasznos lehet olyan termékekben, mint az arc- és testápoló krémek, napvédő szerek, sminkeltávolító szerek és más bőrápolási formulák. Segít a bőrnek megtartani nedvességét, fokozza a termék érzetét és stabilitását, miközben támogatja a bőr természetes védőrétegét is.

A Polyglyceryl-6 Oleate nem csak a bőrápolási tulajdonságai miatt kívánatos összetevő, hanem mert kompatibilis más összetevőkkel, így elősegíti a kozmetikai formulák egységes és sima állagának kialakítását. Ráadásul, mivel gyengéd a bőrhöz, minimális a bőrirritáció vagy allergiás reakció kockázata, ami szintén előnyös a kozmetikai termékek gyártása során.