35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

növény-fentről

A Rubus Idaeus Seed Extract, vagy más néven málnamag-kivonat, egy értékes összetevő a bőrápolás világában. Ez a természetes kivonat a málna magjából származik, ami a Rubus idaeus növény magja, egy széles körben elterjedt gyümölcs Európában és Észak-Amerikában egyaránt. A málnamag-kivonatot gyakran alkalmazzák kozmetikai és bőrápolási termékekben a magas antioxidáns tartalma miatt, mely pozitív hatásokkal van a bőrre.

Ez a kivonat bőséges forrása az esszenciális zsírsavaknak, beleértve az omega-3 és omega-6 zsírsavakat is, melyek nélkülözhetetlenek a bőr egészségének megőrzésében. Az omega zsírsavak segítenek helyreállítani a bőr természetes védőrétegét, ezáltal növelve annak hidratáltságát és rugalmasságát, miközben csökkentik a bőr irritációját és gyulladásos állapotait.

Az antioxidánsok, mint például a vitamin E, a flavonoidok és fenolsavak, amelyek gazdagon megtalálhatóak a málnamag-kivonatban, segítenek védelmet nyújtani a káros szabadgyökökkel szemben. Ezek a szabadgyökök felelősek a bőr öregedési folyamatának felgyorsításáért és sok bőrprobléma, mint például a ráncok és a bőr elszíneződése kialakulásáért. Az antioxidánsok használata segíthet lassítani a bőr öregedési folyamatát, és így fiatalosabb, üdébb megjelenést kölcsönöz.

A gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt a Rubus Idaeus Seed Extract kiválóan alkalmas érzékeny vagy gyulladt bőr kezelésére. Segíthet enyhíteni az ekcéma, a pikkelysömör és más hasonló bőrproblémák okozta irritációt és kényelmetlenséget.

Annak ellenére, hogy természetes összetevő, a málnamag-kivonatot ajánlott bőrteszt során kipróbálni, különösen ha valakinek érzékeny a bőre, mivel minden bőrtípus másképp reagálhat a természetes összetevőkre.

Összefoglalva, a málnamag-kivonat használata a kozmetikumokban többféle előnnyel jár a bőr számára, köszönhetően gazdag összetételének: