35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés
növény-fentről

Rólunk

Dr. Belényesi Lívia vagyok, szakgyógyszerész, közgazdász, kozmetikus, A Cremia® kozmetikumok fejlesztője és tulajdonosa.

Ezúton szeretném büszkén hírül adni, hogy a márkám neve márciustól tükrözi, hogy nő alkotta, nők készítik és nők állnak szakértelmükkel a bőröd ápolásának szolgálatában.

Cremio kozmetikumaimat 2024. márciustól Cremia® védjegyzett márkanéven forgalmazzuk. A beltartalom és a külső nem változik, csak a név lett nőnemű.

Tudtad, hogy a Cremia azt jelenti: az én krémem? A termékek fejlesztésénél az motivált, hogy kifejezzem a kozmetikumaim nevével, hogy ezeket saját receptúra alapján, saját laboromban, saját magam készítem. A termékek fejlesztésénél fontos szempont volt, hogy mindenki össze tudja állítani a neki megfelelő arcápolási csomagot, hogy azt a sajátjának tudja tekinteni.

Vagyis…

az én krémem a te krémed!

A szakértelmem, a koncepcióm, a krémeim illata, hatása és textúrája sokatoknak megtetszett és időközben annyian megszerettétek, hogy bővíteni kellett a csapatot. Kitűnő női szakemberekkel dolgozom a kozmetika, a gyártás, a gyártástervezés-készletgazdálkodás és az értékesítés területén. Kis csapatomat és a mindennapi hatékony, vidám és egymásra figyelő életünket március végén mutatom majd be, amint elkészülnek az új fotók.

A Cremia® csapata nőkből áll. Mit is jelent ez számodra? Értünk a nőkhöz, értünk a bőrödhöz.

Ismerjük a női lét sokszínűségét, az női életszakaszokat, a fiatalkénti párkeresési útvesztőket, az anyaságot, a karriert, az ezek közötti egyensúlyozás művészetét, a változókor kihívásait, a nagymamaság komplexitását, a karrierváltás nehézségeit, a szerelemproject megvalósítását és annak üzleti vállalkozássá fejlesztését, a női csapaton belüli feszültségeket, a nőiségünkből eredő “multitasking” képességet és szintén a női létünkből fakadó érzékenységet.

Szeretünk nőnek lenni, és szeretjük a női értékeket képviselni. Nagyon jó kis női csapatom van, ami érezhető az üzletünkben, a kozmetikánkban, a kiállításokon, a kozmetikusainknak szervezett szakmai továbbképzéseken és bárhol, ahol személyesen találkoztok velünk.

Ez a nőiesség érezhető a kozmetikumokon is. Vásárlóink és szakmai partnereink visszajelzései szerint az illat, a hatás és a textúra az erősségük.

Próbáld ki és érezd meg kozmetikumaink finom, nőies illatát, könnyed, könnyen felszívódó textúráját és hatását! Márciusban 20% kedvezménnyel próbálhatod ki a kényeztető Happy Face nappali arckrémet és a regeneráló Night repair éjszakai arckrémet.