35 000 Ft felett ingyenes a szállítás. 

Keresés

nature-powered beauty

növény-fentről

Szakgyógyszerészként Cremio márkanéven saját magam és családom számára, problémás 

bőrre kezdtem el fejleszteni kozmetikumokat, mert a fiatal kori pattanásos, zsíros-vízhiányos típusú bőrre illetve az érettebb rozáceás, érzékeny-vízhiányos bőrre nem találtam megfelelő termékeket. 

A szeretet, a hozzáértésembe vetett bizalom és a barátság indította el a fejlődés útján a családi vállalkozásunkat, ugyanis egyetemi éveimtől kezdve a bőrápolás, a gyógynövények és a technológia állt az érdeklődésem középpontjában. Az évek során sok ismeretet szereztem a növényi hatóanyagokról, ám a natúr alapanyagok világát megismerve ámulatba ejtett, mennyi csodás, addig ismeretlen lehetőség áll rendelkezésemre a bőr természetes hidratálására. Lenyűgözött, hogy a  növényi alapanyagokkal ki lehet váltani az általánosan használt szintetikus- és kőolajszármazékokat, és ámulatba ejtett, mennyire finom textúrájú, gyönyörű, fehér krémeket lehet készíteni a sokszínű alapanyagokból. 

Érdeklődésem középpontjában az arc- és a szemkörnyék ápolása, a bőr hidratálása, a ráncosodás csökkentése áll, illetve a bonyolultabb emulziós rendszerek, krémek és szérumok.

A folyamatos termékfejlesztés során olyan termékcsaládok kialakításán dolgozom, melyek tagjaiból különböző bőrtípusokra lehet összeállítani saját kozmetikum-palettát.

A Cremio küldetése a magabiztosság segítése ápolt, hidratált és problémamentes bőr kialakításával természetes és természetes eredetű alapanyagok felhasználásával. 

A Cremio termékek olyan magyar natúrkozmetikumok, melyek összetevőit gondos folyamat részeként választjuk ki, hosszasan tesztelünk egy-egy krémet, hogy megtaláljuk a tökéletes textúrát és illatot. Amennyiben az alapanyagok engedik, nem is használunk hozzáadott illatot. Viszont tapasztalataink és vásárlói visszajelzések azt mutatják, hogy az érzékszerveinknek kozmetikumok esetén szüksége van illat-élményre, amelyet maximum 0.5%-ban illóolajok vagy természetes illatolajokkal biztosítunk. 

Növényi alapanyagaink zöme ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, bio és "ECOCERT" minősítéssel rendelkezik.

Ha fontos számodra, hogy természetes, bőrazonos összetevőkkel ápold arcodat, válassz kozmetikumaink közül bőrtípusodnak megfelelő termékeket, melyekből napi mini rutint tudsz kialakítani. Krémeink és szérumaink pillanatok alatt zsíros utóérzet nélkül beszívódnak.

Szigorú minőségbiztosítási előírások vonatkoznak a kozmetikumokra. Tudtad, hogy minden kozmetikumnak rendelkeznie kell egy termékinformációs dokumentummal (TID)?  A forgalomba hozatal előtt stabilitási és mikrobiológiai vizsgálatokat kell végezni, valamint az összetételt és magát a kész terméket címkével együtt regisztrálni kell az EU kozmetikai hatóságánál. 

A termékek TID-jeit időről időre bekéri az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet) ellenőrzésre. Büszkék vagyunk arra, hogy a Cremio termékfejlesztő szakgyógyszerésze által készített TID-ekben eddig nem talált kifogásolnivalót a hatóság.

Próbáld ki és vásárold meg termékeinket üzletünkben, vagy jelentkezz be egy személyre szabott CREMIO arcápolási kezelésre!